A digitális eszközöknek hála rendelhetsz az Imagine Baby-től

Ma már egyesek szemében szinte őskövületnek számít, aki nem használja (ki) a digitális eszközök nyújtotta lehetőségeket. Valamennyire magam is igyekszem tartózkodni ezektől a dolgoktól, mert a folytonos készenlétben levés teljesen kikészít, ugyanakkor fontosnak tartom, hogy haladjak a korral és megkönnyítsem a saját életemet is, ezért sosem lennék olyan, aki teljesen elutasító például az okoseszközökkel kapcsolatban. Az idősebb generációt még meg is tudom érteni: nem tudnak mindannyian lépést tartani a legújabb technológiákkal. De gondoljunk csak bele, mekkora változások érték őket az elmúlt évtizedekben! A digitális eszközök hiába használhatók kiválóan például az oktatásban, alkothatunk is általuk/velük, sokaknak konkrétan a munkaeszköze, azért az általánosságban elmondható, hogy az életünk minden területét túlságosan átszövik. Néha visszavágyom azokba az időkbe – bár akkor még nem is éltem -, amikor álmodni sem mertek volna az emberek ilyen gyors információáramlásról, mint manapság. Több kutatás szerint is azonban a fő probléma, hogy az agyunk kapacitása és feldolgozási képessége nem változott olyan sokat, ezért mondhatni, hogy állandóan túl vagyunk ingerelve. Ha azt semmiképpen nem tudom elképzelni, hogy teljesen lemondjak az okoseszközeimről, azért arra nagyon figyelek, hogy a képernyőidőm egy bizonyos intervallumban legyen napi szinten. Bízom benne, hogy ezt sikerül szinten tartanom, és megtalálni a munkában is az egyensúlyt ezzel kapcsolatban.

Azért van néhány olyan dolog, ami szerintem nagyon szuper a digitális eszközökben a már említetteken felül: például csoda jó webshopokat tudok vele felfedezni, többek között az Imagine Baby üzletét is. Azt hiszem, annak idején a “baba fogzás” keresőkifejezés vezetett el valahogy ehhez az online shophoz, aminek nagyon örültem, ugyanis pont a legjobb barátnőm kisfiának szerettem volna valami olyan ajándékot, ami megkönnyíti a fogak érkezésének nehéz időszakát, emellett cuki is. Így amikor megtaláltam a rágómakit, akkor éreztem, hogy pontosan ez az, amit kerestem. Persze azért rendesen utánaolvastam, hiszen nem volt sok tapasztalatom a témában.

baba fogzás

A kifejezetten baba fogzás időszakára tervezett kis majmos rágókák egyébként más állati verziókban is kaphatók, csak győzzük kiválasztani a nekünk leginkább tetszőt, szerintem mindegyik zseniális. Na de még az előző gondolathoz visszatérve: szerencsére az oldalon belül is rengeteg információ érhető el rágómaki témakörben, úgyhogy bőven lesz segítség a választáshoz, de akár az Imagine Baby dolgozóit is elérjük a megadott elérhetőségeken, kérdezzünk tőlük bátran. Amikor a blog részre tévedtem, akkor még nem tudtam, hogy az is nagyon hasznosnak fog bizonyulni a számomra, de ott is találtam egy csomó mindent a rágómakikkal kapcsolatosan. A lényeg, hogy több, egytől egyig gyönyörű színben, valamint különböző méretekben kaphatók. Emellett ott vannak a már imént említett más állatos rágók is. Nem mondom, hogy a baba fogzás innentől játszi könnyedségű lesz, de az biztos, hogy a rágómaki meg tudja könnyíteni a baba, és ezáltal a szülők dolgát is. Ráadásul akár a fájdalomcsillapító gélt is maga a kicsi tudja így bemasszírozni “észrevétlenül”, pusztán a rágóka használatával – csak kenjük be az eszköz végét a használt készítménnyel, és biztosan a legérzékenyebb, legsajgóbb helyeken fogja a maki “gyógyítani”!

A webshop egyébként nem csak a maki miatt kiváló, hanem még számos nagyon szép kivitelezésű és megbízható minőségű termék kapható. Én mondhatni, hogy a makiért érkeztem, de nem csak azzal távoztam az online áruházból – nem bírtam ki, na! Azért a rendelés leadása előtt ajánlom, hogy pillantson rá mindenki a Gy. I. K. felületre, ugyanis onnan minden fontos infót és lehetőséget megtudhat. Én maximálisan elégedett voltam a szállítással is, nem pusztán a megrendelt termékekkel, nekem pedig fontos, hogy simán menjen minden – és szerintem ezzel nem vagyok egyedül -, ilyen esetben tudom csak szívből ajánlani az adott szolgáltatást vagy terméket. Ez biztos egy “visszatérős” online áruház lesz nálam, ugyanis tényleg annyi cuki dolog van, hogy az ember lánya szinte kedvet kap ahhoz maga is, hogy családot tervezzen… Szeretem, amikor a minőség igényességgel társul a vizualitást tekintve is, és itt az egész Imagine Baby brand nagyon rendben van! Látogassatok el a honlapra és tényleg csak biztatni tudok mindenkit, hogy győződjön meg a saját szemével, milyen szuper ez a kínálat.