A modern kor lehetőségei

Egyre modernebb elektronikai eszközök jelennek meg, és ezeknek köszönhetően egyre több mindenre vagyunk képesek és olyan technikai lehetőségeink vannak, amikkel egy kreatív kismama fotózás könnyen megvalósítható.

Amíg nem voltam várandós, addig nem tudtam, hogy a kismamák miért szeretik megörökíteni ezt az időszakot. Viszont ahogy én is az lettem, rájöttem, hogy ez az egyik legjobb fotózási téma.

Az én fotósom Szoboszlai Kriszti volt, aki nem csak profi a munkájában, de nagyon szép képeket készít, türelmes és segítőkész is.

Amikor kreatív kismama fotózás után kutattam az interneten, akkor találtam rá. Már a honlapján is láttam, hogy ad a minőségre, illetve referencia munkákat is láttam tőle, amik nagyon meggyőzők voltak számomra.

Többfajta fotózást is vállalt, ezért, ha nálad nem aktuális a kreatív kismama fotózás, de szívesen részt vennél egy fotózáson, akkor is nyugodtan megnézheted a weboldalát. Családi, gyermek, portré, glamour, élmény fotózást is vállal. Minden kategóriából tudsz nézni korábbi képeket és egy rövid leírás is tartozik hozzájuk, ezért könnyen ki tudod választani, hogy neked melyikre lenne szükséged.

Szerintem nagyon szép képeket készít, ezért bármelyikre is essen a választásod, biztosan örömmel és jó érzéssel fogod visszanézni az általa készített képeket.

A fotózás pontos menetéről is találsz egy leírást, ezért, ha még nem voltál fotózáson és nem tudod hogyan zajlik, mire számíts és izgulsz, akkor ezt mindenképp érdemes lehet elolvasni. Veszítenivalód nincs az információval.

Legyenek Neked is csodás fotóid magadról, a családodról, az esküvődről, gyermekedről. Ehhez válaszd Szoboszlai Krisztit, aki mindig lelkiismeretesen és profin készíti el a legszebb és legelőnyösebb képeket.