Az elektronika mellett most a bugyipelenka is fontos szereplő az életemben

Mindig is vonzottak az elektronikai termékek, de az elmúlt időszakban másodhegedűsök lettek az életemben, mióta megszületett a kislányom. Most már az interneten nem a legújabb elektronikai kütyüt böngészem, hanem a legkényelmesebb és legjobb ár-érték arányú bugyipelenkákat. Ez valószínűleg sokaknak meghökkentő lehet, hiszen egy pasinak nem az lenne a feladata, hogy ilyeneket keressen. A gyereknevelés a nő dolga, és a többi ilyen szólás. Szerintem ez egy rossz mentalitás. Hiszen mind a ketten a gyerek szülei vagyunk, egy apának is ugyan úgy kell gondoskodnia a gyerekéről, és ugyan úgy ki kell venni a részét, akár a pelenkázásból, az etetésből vagy a fürdetésből.

A mai modern világban így egyáltalán nem furcsa, ha az apuka az, aki bugyipelenka után kutat az interneten a csöppség számára. Persze a legközelebbi diszkontban is be lehetne szerezni ilyen terméket, nem kéne hozzá feltétlenül a netet bújni. Az elmúlt időszakban viszont nagyon ráfüggtünk a feleségemmel az internetes vásárlásra, és a lehető legkevesebb időt szeretnénk nagyobb tömegekben lenni, főleg azért, hogy ne hozzunk semmit haza.

Épp ezért rendeljük a pelenkákat nagy csomagokban a lord.shop.hu-ról. Ugyan vannak települések, ahova havonta megadott napon szállítanak így is-úgy is, mi sajnos nem tartozunk ebbe a kategóriába, illetve a kedvezményes szállítási költséget se tudjuk igénybe venni, de még ezzel együtt is megéri innen vásárolni. Azt természetesen nem árt figyelembe venni, hogy csak ötezer forint felett szállítanak ki, de ez mégy egy gyerkőc esetében sem egy nehezen megugorható összeg. Pláne ha az ember előre gondolkodik és, úgy nagyjából belövi, hogy kb. egy hónap-kettő alatt mennyi bugyipelenka fogy el, és az alapján rendel. Ilyenkor nem kell pánik szerűen kapkodni a fejünket, hogy Úr Isten! Nincs a gyereknek pelenkája, most mi lesz?

És ugyan a GLS drágábban szállít ki, de az ő esetükben elég 2-3 munkanapot várni a rendelésre, míg a saját szállítónál havonta egyszer járnak ki a megjelölt településekre, szóval egy sokkal szigorúbb ütemet kell követni ezzel a szállítási opcióval.

Maga az oldal amúgy nagyon sokoldalú. Nem csak pelenkákat, popsitörlőket és baba és kisgyermek szükségleteket lehet tőlük rendelni, hanem illatszereket, háztartási tisztító szereket, arcápolási termékeket és még sok minden mást. Persze ezekből lehet, hogy nincs akkora választék, mint a pelenkákból vagy popsitörlőkből, de szerintem még mindig jobb, mintha egy zsúfolt nagykereskedésbe vagy drogériába kéne bemenni.

A termékek közül vannak csomagok, amik direkt ki vannak jelölve azoknak, akik most járnak itt először és próba cseresznye alapon vásárolnának, vagy akik az ingyenes szállításra pályáznak. De vannak külön pelenka szettek is, amikből méret alapján lehet válogatni. Ha pedig a kedves vásárlónak kérdése támadna egy-egy termékkel kapcsolatban mondjuk, az oldal bal sarkában található chat-fejen keresztül nyugodtan fel teheti, és egy ügyfél-szolgálatos munkatársuk hamar válaszolni is fog. Így nem szükséges külön e-mailt írni, vagy telefonszámot felhívni, bár azok is meg vannak adva.

Mi minden esetre nagyon meg vagyunk elégedve a munkájukkal, és továbbra is tőlük rendelünk. Addig biztos, amíg ez a pandémia tart. Javaslom ti is nézzetek körül náluk, ha hasonló helyzetben vagytok hozzám.