MotorTire, ha éppen nem az elektro cikkeket bújom a neten…

Az idő java részében azért elmondhatom magamról, hogy az elektronikai cikkeket nézegetem valamilyen formában a neten. Mindig találok valami újdonságot, amit aztán megrendelhetek és bütykölhetek, nekem ez tulajdonképpen egy hobbi. Már elég régóta szeretem így csinálni, például a hangfalaimat is én raktam össze magamnak és hát úgy is szól, ahogy csak én tudtam megcsinálni (persze a jó értelemben véve!). Hasonló elven működök a többi technikai dolgot illetően, bár azért az autó, vagy épp a motorszerelés terén azért bőven nem mozgok ilyen rutinosan. De nem is kell, hiszen a MotorTire elérhetősége mindig a farzsebben van.

Nem tudom, hogy ismerősen cseng-e ez a név, vagy a motortire.hu weboldal. Valószínűleg csak akkor, hogyha jártasak vagytok a motorok világában, vagy legalább a környezetetekben van valaki, aki a motorok szerelmese. Ez az oldal a kétkerekűek körében ugyanis nagy népszerűségnek örvend, mivel nagyon jó árakon tudják adni a különböző motorgumikat és más egyéb gumikat, például kerti gépekre. Ezt viszont meg kell becsülni, és kapni kell az alkalmon, ha az ember ilyet talál, hiszen ez egy jelentős részét képezi a folyamatos amortizációs költségnek, ha az ember tényleg odateszi magát és a játékszernek használja a járgányt – tereptől és időtől függetlenül.

A MotorTire webshopjában minden kategória képviselteti magát, chopperektől a robogókon át egészen a sport motorokig lehet kapni abroncsokat. A teljes listát persze megtaláljátok a weboldalon, mert ez persze épphogy csak a töredéke. Ne lepődjetek meg, hogy olyan tételek is lesznek benne, minthogy kerti gépekhez vagy talicskákhoz, esetleg még molnárkocsikhoz való gumik. Bizony, ilyeneket is árulnak a motortire.hu oldalon, de végülis valahol ezekhez is hozzá kell jutni.

Ha pedig nem a motorgumi fajtája alapján szeretnétek rákeresni a termékekre, mert mondjuk nem tudjátok, hogy milyen típushoz kerestek, vagy hogy a 140/60-13 méret éppen mit takar, akkor simán a motor márkája alapján is tudtok kutakodni a széles motorgumi kínálatban. Ha pedig szeretnétek megtudni, hogy mit jelent pontosan a fentebb említett méret, vagy mondjuk a “H” sebességosztály, akkor annak is utána tudtok olvasni szintén a weboldalon.

Ami miatt pedig végképp nagyon kedvelem őket, hogy szervizelni is hozzájuk járok, így egy kézben maradhat minden: a gumicsere, szerelés és még az autó szervizelése is, hiszen azzal is foglalkoznak, nem csak a két keréken guruló szelíd motorosokkal.

Mivel a MotorTire csapata és szolgáltatási köre mindent lefed, amire nekem csak szükségem van, vagy valaha is volt, ezért én nagyon nem töröm rajta magamat, hogy esetleg még hol találhatok jó szolgáltatót: mert hát minden itt van egy oldalon belül. Ha ez nektek is lényeges dolog, hogy ne kelljen sokfelé vinni a járgányokat, akkor ez egy remek megoldást kínálhat.

MotorTire