Vajon milyen polcrendszeren tárolják a laptopokat?

Testvéremnek 4 év után tönkre ment a laptopja. Nagyon rosszul jött most ez, mert nem volt pénzügyileg felkészülve rá, hogy újat kell vennie. Próbálja a legjobbat kihozni a helyzetből, és rögvest elkezdte nézni, hogy hol tudja megkapni ár érték arányban a legjobb laptopot, ami természetesen tetszik is neki. A külső igen fontos a nőnél, hogy az a laptop tetsszen is neki,

ne csak a belső értékei legyenek jó, hanem a külsője is legyen számára olyan, hogy szeret vele dolgozni. Nem sok kritérium ez, de jó olyan laptopot és céget találni, aki mind teljesíti. Így is lett megrendelte a laptopját a testvérem és közben elkezdett beszélgetni az egyik barátjával, hogy hol is tárolják ezeket a laptopokat, hogy valamelyik cég már másnapra tudja vállalni a kiszállítást.

Pont jótól kérdezte, hiszen ő is raktárban dolgozik, és most menedzselte le a raktáruk teljes polcrendszerrel való felszerelését. Rögtön küldött is a testvéremnek egy linket; rackinglog.hu, annak a cégnek a linkjét, ahonnan ő is megrendelt a polcrendszerüket, hiszen így el tudja képzelni a testvérem, hogy milyenek is ezek a polcrendszerek.

Nagyon érdekeznek tartotta és testvérem a linket; rackinglog.hu, hiszen tényleg így teljesen érthetővé válik, hogy egy jó rendszerezett raktárban könnyű megtalálni a termékeket. A barátja is azt mondta, hogy náluk is ez volt a cél, hogy egy jól rendszerezett raktárban tudjanak dolgozni, ahol a termékeket könnyűszerrel meg tudják találni. Ezért is örült, hogy megtalálta azt a céget, akinek a linkjét; rackinglog.hu átküldte a testvéremnek, mert volt egy elképzelése, hogy milyen elrendezésben szeretné látni a raktára, polcrendszer tekintetében. Ő salgó polcot képzelt el, hiszen annak jó teherbírása van és még az anyagából adódóan időtálló is, legalább 20 évig akkor nem kell polcrendszerrel foglalkozni.

Az árajánlatkérés és adás tekintetében is nagyon egyedi a cég, hiszen nem a megrendelő leadott adataira bízza az árajánlatadást, hanem személyesen kiérkezik tőlük egy szakember, aki kellő tájékozottsággal és a megrendelővel való beszélgetés alapján felméri a terepet. De nem csak a terepet méri fel, hanem javaslatot is tesz majd, hogy a helykihasználás tekintetében milyen elrendezést képzel el, a polcrendszer hol helyezkedjen el, milyen magasan érdemes felpakolni az árut. Természetesen mind ez annak függvényében, hogy milyen a cég profilja, milyen termékeket akar tárolni a polcrendszeren. Szuper, hogy van ilyen cég, akik megfelelően felméri a leendő vásárlóik igényeit, és a remek minőségű termékeiket aszerint próbálja személyre/ cégre szabottan kialakítani.

A gyors legyártási folyamat után, már csak a szállítás és az összeszerelés volt hátra, mesélte a testvérem barátja, de mindezeket is a cég végzi. Így neki semmi más dolga nem volt, csak megtalálni ezt a remek céget, aki a megrendelés után minden munkafolyamatot elintéz. Így nem kellett külön összeszerelő gárdát találni, akik pont akkor ráérnek, amikor megérkezik a polcrendszer összeszereletlenül. Az a legbiztosabb, hogy ha a cég végzi a munkafolyamatok összességét, hiszen a garancia ebben a tekintetben érvényes. Annyira szuper rendszerük, hogy megérte a cégek megbízni ezzel a feladattal, minden polc kifogástalan, és miután felpakoltak rá, a teherbírását tesztelve, azt is könnyű szerrel vette.

Jó cég, remek minőségű termékek ez a záloga, hogy a raktárban a polcrendszerek évekig használatban lesznek. Jó döntést hozott, és a főnökei is elégedettek voltak a megrendelésével.