Elektronikai beruházás az új vállalkozásomban

Elérkeztem a legizgalmasabb feladathoz, az új cégem alapítása kapcsán, az elektronikai/elektrotechnikai beruházáshoz. Egy jó kapacitású laptop, egy csúcsminőségű telefon ugyan az alapberuházáshoz tartozik, de ezeknek a beszerzése történt meg a napokban. Úgy örültem mindkettőnek, mint egy kisgyerek. Egész nap az új laptopban és az új telefonban voltam elmerülve. Élveztem, hogy mindkét eszköz rendkívül gyors, hosszú órákat töltöttem az újdonságok felfedezésével. Tetszett ahogy a szintén újonnan beszerzett asztali lámpám fénye rásütött a dolgozóasztalomra. Minden új volt a szobámban és nagyon modern. Ez a sarok most úgy nézett ki, mint egy iroda. Egy pillanatra elgondolkodtam, hogy már nem is emlékszem az okostelefon előtti világra, olyannak tűnik számomra, mintha egy másik univerzumban történt volna.

Bármennyire is otthonról szoktam dolgozni, a cégem székelye máshol van. Szükségesnek tartom az ilyen kereteket az életem minden területén, ezért megbíztam egy a partnereim körében népszerű székhelyszolgáltatás nyújtásával foglalkozó céget ennek a feladatnak a lebonyolításával. Mivel a megbízhatóság híre gyorsan terjed, teljes nyugalommal fordultam a grossoffice.hu felé. A grossoffice.hu egész Magyarországon elérhető. Én Budapesten élek, és fontos volt számomra, hogy budapesti székhellyel rendelkezzen a cégem. Akinek ez nem fontos, Pest megyében nagyon izgalmas ajánlatok vannak, azon belül is Újlengyelre fókuszál még a cég. Újlengyel azért is érdekes a vállalkozók számára, mert nem kell iparűzési adót fizetni már több évtizede.

Számos igazán nagy nevű cégek működnek együtt a grossoffice.hu-val, mit például a CIB Bank vagy a Hewlett Packard, vagy a General Electric. Az információs telefonszámuk nagyon egyértelműen, látványosan jól kiemelt lila színű számokkal van feltüntetve. A székhelyszolgáltatáson túl tudnak segíteni ügyvéd felkérésében is.

A székhelyszolgáltatás során vállalják, hogy országosan, vagy akár Újlengyelben biztosítanak üzleti címet. Ugyanakkor azt is vállalják, hogy az általuk biztosított székhelyen kiírásra kerül a cégnév. Titkári szolgáltatásokat is igénybe lehet venni, mondjuk váratlan NAV ellenőrzések esetére. A vállalt szolgáltatások körébe tartozik a postai levelek kezelése, a beérkezett dokumentumok archiválása elektronikusan. Postázási szolgáltatást is vállalnak, illetve a dokumentumok tárolását, valamint a székhelyen fellelhető tárgyi eszközök használatát. Egy olyan teljeskörű szolgáltatás biztosítanak, amelynek vállalásával rendkívüli módon megkönnyítik a cégvezetés dolgát, hatalmas terhet vesznek le a vállaltvezetés válláról.

A honlapon részletes térképpel is alátámasztott tájékoztatást olvashatunk a választható irodákról, ahol székhelyszolgáltatást nyújtanak. Például Újlengyelben a Petőfi Sándor utcában, vagy Budapest több frekventált területén: a 6. kerületben a Szinyei Merse utcában, a 2. kerületben a Nagyenyed utcában is rendelkezésre állnak. Budapesten a Bem rakparti irodában vagy a belvárosban található Báthori utcában lehet személyesen tájékozódni, szerződést kötni. Számos vidéki nagyvárosban is rendelkeznek ügyfélfogadó irodákkal, például Győrben, Veszprémben, Pécsett, Szegeden, Békéscsabán, Debrecenben, Miskolcon, Zalaegerszegen.

A Székhelyszolgáltatás árak fül alatt a költségekről szerezhetünk teljes képet. A budapesti és az újlengyeli ajánlatok többféle csomagárban vannak meghatározva, amelyekből lehet válogatni. Szerződéskötéskor természetesen lehet kártyával is fizetni. A székhelyszolgáltatás hosszabbításának költségei is fel vannak tüntetve. A székhelyszolgáltatás pedig mindig határozatlan idejű, nem számít, hogy mennyi ideig lett kifizetve.

Én azért ajánlom a grossoffice.hu-t mert nekem is ajánlották, és nekem is bevált. Segítségükkel még jobban a munkámra tudok koncentrálni, és nagyon sok olyan feladatot átvállaltak tőlem, melyek számomra terhesek.