Neten jöhet szembe az otthon felújítás pályázat?

Mióta mindenre elektronikus eszközöket használunk, azt is mondhatnánk erre, a címben feltett kérdésre: hol máshol? Vagy minimum azt a frázist alkalmazhatjuk: miért ne? Velem így történt…

A neten már mindent el lehet intézni és mindenre lehet találni valami jó megoldást. Sőt, akár még tökéletest is. Az otthon felújítás pályázat szavakkal amikor rákerestem arra, hogy milyen lehetőségem van a házunk megmentésére, belefutottam az otthonfelujitasitamogatasok.hu-ba!

Pedig már a határán álltunk, hogy elkezdjünk gondolkodni komolyan rajta, hogy eladjuk az házunkat, de micsoda hiba lett volna. Az otthonfelujitasitamogatasok.hu-n megtudtuk, hogy készül az új otthonfelújítási állami projekt és ők segítenek részt venni benne. Ami azért is nagyon jó, mert így ha később adnánk el a házunkat majdan, jóval többért is hirdethetnénk a jövőben, nem csak bagóért.

Ráadásul pont olyan, több évtizedessé váló, vagy még régebbi házak tulajdonosai pályázhatnak, mint amilyenek mi is vagyunk. Már most érdemes náluk regisztrálni! És amíg el nem indulhat a projekt, addig megkapjuk tőlük az említett weboldalon mindig a friss híreket. Többek között a pályázati kiírási további, apró változtatásairól.

Az otthon felújítás pályázat Google-keresésemre feldobott otthonfelujitasitamogatasok.hu hírét adja tehát minden információnak, ami azzal kapcsolatos, hogy elérhető nemsokára ez az állami támogatású projekt, amivel energetikai felújításba vághat bárki a “kisemberek” világából. Így a szemfülesebbek, akik hamar találták meg ezt a weboldalt, mostanra már kivitelezőt is találhattak. Hogy milyen körülményeknek is meg kell felelni, amikor felújíthatunk?

otthon felújítás pályázat

Akkor kaphatunk támogatást, ha felújíttatjuk a fűtésrendszerünket és/vagy szigeteltetünk annak érdekében, hogy ne pazaroljuk az energiát. Ez egy nagyon jó célkitűzés szerintem! Azt hiszem, az is az oka ennek a követelményrendszernek, hogy a források nagy részét az EU biztosítja. De az tuti, hogy ez jelenti a jövőt, ez a hozzáállás a jó!

Viszont minden pályázáshoz ajánlott keresni pályázatírót, a jó kivitelező mellett. Ezért a legjobb ennek a weboldalnak a létezése! Itt van ez a szuper csapat, akik nem csak pályázni segítenek, hanem kivitelezőt is találnak majd, de már akkor segítettek tervezni a lehetséges otthonfelújítással, amikor még csak kósza rövidhír volt ennek a pályázatnak a létezése. Érdemes hát – ismétlem magam – mielőbb regisztrálni, és nagy köszönet azoknak, akik segítséget nyújtanak nekünk, akik pedig hitelre és segítségre szorulunk, de a házunk felújíttatása nem tűr halasztást.