A műszaki boltos barátom mutatta meg az Acélpartnert

acél kereskedelem

Az egyik barátom egy műszaki áruházban dolgozik, és amikor arra járok mindig beszélgetünk egy kicsit. Nem csupán a műszaki dolgokhoz ért, hanem élénk érdeklődést mutat a fémek és azok megmunkálása iránt is. Amikor legutóbb betértem hozzá, szokásunkhoz híven pár percet beszélgettünk, és elmeséltem neki, hogy a férjemmel egy olyan vállalkozást keresünk, amelynek a fő profilja az acél kereskedelem. Erre rávágja, hogy akkor mindenképpen nézzük meg az Acélpartner weboldalát, mert ők pont ezzel foglalkoznak többet között. Nagyon megörültem a tippnek, fel is írtam az Acélpartner nevét.

Később meg is kerestem őket a férjemmel, hogy megnézzük mit tudnak az acél kereskedelem terén. A weboldal már nagyon rokonszenves volt, a logó teljesen lenyűgözött. Az elrendezés teljesen felhasználóbarát volt, könnyen ki lehetett igazodni rajta. Jól esett ránézni az oldalra, mert nem voltak rikító színek vagy kacifántos betűk, emellett nem kellett bosszankodni az arcba mászó reklámok miatt. A dizájn és a színválasztás is nagyon kellemes hangulatot adott a weboldalnak. Pedig ez egy acél kereskedelemmel is foglalkozó cég, de mégis igazán elegáns a honlapjuk.

Ezután elkezdtük átnézni a weboldal tartalmát, és a szimpátiánk csak tovább nőtt!

Acélozzuk meg magunkat!

Mivel szeretünk minél több mindent megtudni arról a cégről, akitől vásárolunk, ezért a bemutatkozás aloldallal kezdtük. Itt kiderült, hogy az Acélpartner valóban jóval több, mint egy acél kereskedelemmel foglalkozó vállalkozás. Egyrészt ők egy 100%-osan magyar tulajdonú cégcsoport. 1999-ben alapították, tehát több mint 20 év tapasztalattal rendelkeznek! A fő tevékenységi köreiknek a következőket jelölték meg: szemcseszórós felülettisztítás, plazma- és lángvágás CNC vezérléssel, hegesztési gyök előkészítés, acélszerkezetek előállítása, gépi forgácsolás CNC-vel, lemezlakatos feladatok végrehajtása és persze acél kereskedelem, azon belül is melegen hengerelt durvalemez forgalmazása.

Ezeken kívül még vannak egyéb tevékenységeik is, mint például különböző bérmunkákat is vállalnak, illetve építőipari kivitelezést is. A bérmunka esetén az ügyfél által “hozott” alapanyagot használják fel.

Amikor ezt a részt olvastuk, akkor a férjem már mondogatta, hogy igen, pontosan ilyen helyet keresett. Amikor tovább barangoltunk az oldalon, bebizonyosodott, hogy az Acélpartner valóban egy nem mindennapi vállalkozás. Az acélkereskedelem mellett szerszámkészítéssel is foglalkoznak. Ezenkívül van karrier oldaluk, ahova az aktuális álláshirdetéseiket rakják ki. Illetve a technológia fül alatt még egy rövid leírás is található az acélról és annak megmunkálásáról. Ezenkívül külön bemutatják a munkagépeiket is.

Mire végigértünk a weboldal minden érdekességén, már biztosak voltunk benne, hogy az Acélpartner szolgáltatásait fogjuk igénybe venni. Ki is töltöttük az oldalon található űrlapot, biztosak voltunk benne, hogy jól választottunk.