Sokan csak hisszük, hogy az elektronikai eszközök fejlődnek a legjobban

Sokan valóban abban a hitben élnek, hogy ez a leginnovatívabb terület, mert csak ezt látják a világból. Ez az, amivel szembesül mindenki, amit, amiket mindenki használ. Telefonok, számítógépes eszközök, elektronikus szórakoztatóipari termékek… Pedig minden más terület is kihívás elé állítja azokat, akik lépést akarnak tartani a haladással, és amikor ne adj’ Isten az orvostudomány segítségére szorulunk néha, rájövünk, hogy ez például sokkal kevésbé játék, a legjobb szakembert és szakintézetet kell megtalálnunk, mert itt már nem a szórakozásunkról, vagy a napi praktikumról, hanem az egészségünkről van szó.

Azért merengek pont ezen, mert az unokanőverem lelkendezve újságolta, már bele mer vágni a mellplasztikába, mert tudja, hogy a közelében, itt Budapesten is igazoltan akad olyan kiemelkedő szakember, aki mindenben a leggyorsabban halad a korral – már, ami a szakterület művelését illeti. “Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapest – 25 év tapasztalat!” – erre hívta fel a figyelmem, mikor kérdezősködni kezdtem. És, hogy mitől “igazolt”, mi igazolja ezt a sebészetet, ami itt van mellettük, és az említett plasztikai szakember vezeti? Rengeteg beszámoló, rengeteg visszakereshető sikeres műtét, és azokról beszélő elégedett páciensek – a nyilvánvaló szakmai referenciák mellett.

Korábban nem is tudtam róla, hogy az unokanővéremnek vannak ilyen vágyai, de több konzultáció után (amik a szóban forgó sebész úrral folytak), és egyéb, a dologban már érintett ismerőseivel folytatott beszélgetés során meggyőződéssel kezdte vallani, hogy az egyik ilyen legjobb intézet lehet, a Szent István Parknál található. A “Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapest – 25 év tapasztalat!” szlogenben említett 25 év tapasztalat ráadásul nem is kizárólag Kelemen doktor úr pályafutására vonatkozik, hisz róla megtudható, hogy lassan már 40 éve orvosként foglalkozik betegekkel, páciensekkel, az általa igazgatott Kelemed Plasztika viszont mostanra szintén nagy múltúvá érett. Messze nem csak mellplasztikára kell gondolni azt illetően, hogy mi mindent végeznek, a spektrum ugyanis, amin mozognak messze szélesebb, mint amit a területet nem ismerő átlagember fantáziája elbír. Manapság már tényleg mindenféle dologra van megoldása egy plasztikai sebészetnek, legyen szó a testünk bármely részéről, hiába sokunknak a mellnagyobbítás jutna először az eszébe, mert az a leggyakoribb. De, képzeljük el, a mellkisebbítés is egyre elterjedettebb, hiszen, bizonyos hölgyeket pont az akadályoz a hétköznapok során, amiből az Úristen túl bőkezű volt, mások pedig csak ábrándoznak róla.

Ennyit haladt ez a tudományterület, hogy viszonylag rutinszerű, egyszerű, de a bonyolultak esetén is legalább jól kipróbált dolgok segíthetnek ilyen téren is sokaknak. Sőt, mi több, vannak, akik csak az asszimmetrián javítanának, mert zavarja őket bármi ilyesmi – Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész, Budapesten, a maga 25 év tapasztalatával éppen eleget látott már ahhoz, hogy bizalommal forduljon bárki hozzá, speciálisabb igényekkel akár. “Mellbimbóplasztika”, “mellbimbóudvarplasztika”, nagyobbítás implantátum mellett zsírfeltöltéssel is – akár sajáttal, mely a testünk egyéb részeiről származik -, ameddig nem keressük fel a weboldalukat, el sem hisszük, mennyire komplexen tudnak hozzáállni a Kelemed Plasztikánál bármi ilyesmihez, és milyen sok megoldás módjának és tudásának a birtokában vannak! Kattintson hát minden érdeklődő fentebb, a linkelt szövegrészre, mert nem kizárt, hogy olyan dologról értesül majd, melynek létezését nem is remélte ezidáig, mégis képes rá mostanra a szakterület egyik legbennfentesebb művelője, Dr. Kelemen Ottó és csapata.