Az interneten vásároltunk be az újonnan kialakított kertünkhöz

Kertes házba költözni nagy váltás volt a családunk számára és sok olyan dologgal szembesültünk, amit nem is gondoltunk korábban. Egyikünk sem kertes házban nőtt fel, sosem műveltünk kertet, nem volt gyepünk és semmi. Így aztán igencsak fel volt adva a lecke, amikor elhatároztuk, hogy családi házba költözünk. Nagy örömmel vártuk az új életünket és épp csak akkora kertet terveztünk kialakítani, amivel még boldogulunk. Egy kevés paprika, paradicsom és némi fűszernövény volt a tervben, de szerencsénk volt, mert gyümölcsfák is voltak a kertben, amiket csak gondozni kell.

Annyi biztos, hogy nagyon sok mindent be kellett szereznünk, növényvédő szereket, magokat és így tovább. És szerencsénkre megtaláltuk a tökéletes webáruházat, ahol mindent meg tudtunk venni, amire csak szükségünk volt. Ez pedig a gazdabolt.hu, ahol széles kínálattal várják a vásárlókat. Kedvező árak, gyors szállítás és korrekt feltételek.

Nemrégiben a szürke árnyékoló háló volt az, amit beszereztünk a gazdabolt.hu-n. Többféle árnyékoló hálót kaphatunk itt, vannak fehér, bézs, szürke, zöld és sötétebb színűek is. Ezekkel meg lehet védeni a növényeket a tűző napfénytől és magunkat is, például a teraszt vagy akár egy homokozót.

A szürke árnyékoló háló egy elegáns megoldás, mert mindenhez illik a színe. Ezt is többféle méretben kaphatjuk meg a gazdabolt.hu webáruházban. Érdemes tudni, hogy a világosabb hálók jobban megszűrik a napsugarakat, a sötétebbek pedig jobban védenek a naptól. Az is fontos vásárlás előtt, hogy megnézzük, hogy vízhatlan, illetve légáteresztő-e a háló. Az sem árt, ha gondoskodunk a háló megfelelő rögzítéséről, ehhez pedig szükség lesz hálórögzítőkre is. Napvitorlaként is lehet őket használni, valamint kerítésre is rögzíthetjük. Így duplán jól járunk. Mert egyrészt gondoskodunk arról, hogy ne lássanak be az utcáról, másrészt árnyékolhatjuk a növényeket is.

A gyümölcsfák persze vetnek némi árnyékot a kertre, de a szürke árnyékoló háló további segítséget nyújtott.

És ha már ellátogatunk a gazdabolt.hu-ra, érdemes megnézni azt is, hogy mi mindent kaphatunk itt. Nekem nagyon tetszett például, hogy kaphatók kifejezetten kertészpalántáknak készített dolgok, tehát a gyerekeket már egész kicsi korban rá lehet szoktatni a kert, a földművelés szeretetére. Az én gyerekkoromból ez hiányzott és ezért el is határoztam, hogy a mi gyermekünknek majd veszünk ilyen eszközöket. De hogy mi minden van még a gazdabolt.hu-n? Borászati és vegyi anyagok a borászoknak. Fólia, háló, zsák és egyéb műanyag termékek. Kerti kiegészítők, növényvédő szerek, szerves- és műtrágyák. Ezen kívül szakkönyveket is találhatunk a kínálatban, aminek mi magunk is nagy hasznát vettük. Ami pedig nélkülözhetetlen, a szerszámok és védőfelszerelések. Ezen kívül vetőmagokat, hagymákat, gumókat is találunk a Gazdabolt kínálatában.

Legyen szó akár szürke árnyékoló hálóról, akár bármilyen kertészeti dologról, itt kedvező áron megtalálhatjuk.