Igazán menő csapatépítő programot találtunk

Professzionális csapatépítés a Balatonon – balatonpro.hu a megoldás rá! – mondta az egyik ismerősöm, aki nemrég volt a saját csapatával a Balatonnál egy csapatépítőn, amit ő szervezett a cégnek. Nagyon kíváncsivá tett, mert most hogy itt a jó idő, már mi is gondolkozunk rajta a mi cégünknél, hogy valamit kellene csinálnunk. Úgyis lett két új kollégánk, ráadásul elég jól teljesítettünk.

A poén az egészben, hogy amikor ezt a főnökömnek megemlítettem, akkor pont mondta, hogy vett két asztali gépet az irodába nekünk, mert már volt olyan, ami nem igazán akart úgy működni, ahogy kellett volna. És az üzletben, ahol vette a gépeket, mesélte a cégtulajdonos, hogy ha bármi gond adódna, akkor 3 hétig még itt vannak, utána lévő héten viszont csapatépítőre mennek és kedd-péntek között nem lesz senki az üzletben. És persze rákérdezett nála, hogy hova mennek, hiszen mi is ezen gondolkoztunk. És nem hittem a fülemnek, de ez a pasas is a balatonpro.hu-t ajánlotta.

Szóval lett az irodába két új számítógép, ráadásul ezzel egyidőben még a csapatépítő kérdése is megoldódott. A vitorlázás fogott meg mindenkit is a legjobban, ugyanúgy, mint az ismerősömet és az üzlet tulajdonosát és kollégáit. Még sosem vitorláztam, ezért már akkor nagyon izgatott voltam, mikor elkezdtünk erről bent beszélni.

A cég csapatépítő programokkal is foglalkozik, és mindezt úgy, hogy nekünk szinte semmit nem kell csinálni, mert ők mindent kitalálnak. Van 8-10 fős hajójuk, de képesek akár ezer fős csapatépítőt is megszervezni, arra is van kapacitásuk, ugyanis 50-100 fős hajókkal is rendelkeznek.

Ha esetleg rossz idő lenne aznap, akkor indoor programok is vannak náluk, így semmiképp sem marad a csoport program nélkül. A vitorlázás lehet akár házi verseny szinten is, de van élményvitorlázás is, amihez a túlparton jár ebéd és borkóstolás is.

Rengeteg féle program van náluk, ha éppen úgy adódik, egyéni igényeket is figyelembe vesznek és aszerint szerveznek meg mindent. Nagyon profinak tűnnek a weboldaluk alapján, ami aztán, mint kiderült, tényleg így van, mert a főnököm beszélt velük és foglalt időpontot augusztusra. Szóval meg is van már a csapatépítő programunk, nagyon várom már!

A többiek is nagyon várják, ráadásul úgy, hogy itt a nyár, még jobb lesz, hogy tudunk hűsölni a Balatonnál. Rég voltam ott amúgy is, szóval így aztán végképp nagyon jó lesz a dolog. Nem is gondoltam volna, hogy ez lesz a vége, mármint, hogy csapatépítő programként vitorlázni megyünk a csapattal.

Egyébként érdekesnek hangzik a sárkányhajózás is, illetve az evezés, bár ahhoz meg aztán végképp nem értek, sose próbáltam azt se, de attól félnék, félek, hogy beleborulok a vízbe. A hajóról meg azért csak nem esek le, ha csak valaki nem gondolja magát olyan mókásnak és nem lök bele. Tudok úszni, nem ezzel van a a bajom, csak nekem mindig kell egy kis idő, míg hozzászokok a mély vízhez, ahhoz, hogy nem ér le a lábam.

Remélem, hogy jó időt fogunk majd ki, szeretnék majd jó képeket is csinálni, miközben hajózunk. Az egyik hobbim a fotózás, szeretem a kütyüket, mint például az okos telefonomat vagy a fényképezőgépemet, értek is ezekhez, tudok egy s mást, mint például programozni és képet szerkeszteni, videókat vágni, szóval az ilyesmi mindig is érdekelt. Ezért remélem, hogy fotózni is tudok majd a hajóról.