Anekke válltáskát vettem ajándékba barátnőmnek

Nem olyan régen olyan telefont szereztem be, ami nem annyira ismert Magyarországon, aminek persze az lett a vége, hogy belefutottam abba a problémában, hogy folyamatosan mindig minden ismerősömnek el kellett mondanom, hogy pontosan milyen márkájú ez a telefon, és nem tartozik ahhoz a márkához, amire ő gondol először, hanem ez egy független és különálló márka a többitől.

Egy idő után már azt találtam ki, hogy írok egy összegzőt a mobiltelefonról, és egyszerűen csak odaadom nekik, hogy olvassák el, és így nem kell játszanom a papagájt. Ez részben mulatságos, de egy idő után már tényleg nagyon fárasztó folyamatosan erről beszélni, de hát én tehetek igazából erről, mert én vállaltam be egy olyan típusú telefont, ami nem ismert itthon.

A sok telefonnal kapcsolatos magyarázkodás mellett még azt is ki kellett találnom, hogy milyen ajándékot vegyek a barátnőmnek az évfordulónkra.

Alapvetően megbeszéltük, hogy minden évben elutazunk az évfordulón valahová, de én szeretek valamilyen ajándékot is venni neki. Idén ezzel kicsit meg voltam lőve, így a barátnője segítségét kértem, aki azt mondta nekem, hogy nézzek szét a Válltáskák – Anna táska webáruház oldalon, aminek el is küldte nekem a linkjét. Ez nagy segítség volt, így nem kellett nekem keresgélnem, hanem már rögtön meg tudtam nézni azt az oldalt, ahol a válltáskák helyet kaptak.

Persze még így is számtalan dolog felmerült bennem, hiszen egy több mint 100 oldalból álló terméklista oldalon találtam magamat, de szerencsére ismerem a barátnőmnek az ízlését, így pontosan tudtam, hogy milyen típusú táskákat szeret, és mivel az oldal lehetőséget biztosít arra, hogy különféle beállításra szűrjek, nem volt olyan nehéz leszűkítenem a listát azokra a fekete táskákra, amik számításba jöhetnek.

Ezen kívül pedig még azt is tudom, hogy az Anekke táskákat nagyon szereti, és mivel ettől a márkától is forgalmaznak táskákat, így a következő lépés az volt, hogy megnéztem van-e kereső az oldalon, amit meg is találtam jobb oldalán fent a sarokban.

Ebbe a kereső mezőbe beírtam az Anekke kifejezést, majd pedig bal oldalon a szürke sávban egyszerűen a fekete színre kattintva meg is tudtam már jeleníteni azokat az Anekke táskákat, amelyek fekete színűek vagy valamilyen mértékben fekete színt is tartalmaznak.

Nagyon örültem annak, hogy ilyen egyszerűen kezelhető webáruházba csöppentem, ahol pár pillanat alatt sikerült megtalálnom azt a táskát, ami tökéletes ajándék lesz.

Ez az Anekke női válltáska 21,5 cm x 18 cm méretű, ami bőven elegendő arra, hogy az apróságokat magával tudja hozni az utazás során.

Nagyon vagány a pántjának a kialakítása, aminek egy része láncokból áll, így biztos vagyok benne, hogy nagyon fog neki tetszeni, hiszen jól illeszkedik a stílusához.

A Válltáskák – Anna táska webáruház oldalon azt gondoltam először, hogy csak válltáskákat lehet kapni, de ahogy az oldalon szétnéztem, rájöttem arra, hogy más táskafajták is vannak, vagyis még sok más táska is megtalálható az oldalon. Valamint azt is észrevettem, hogy nem csak női táskákat lehet itt kapni, hanem férfi táskák is találhatók, ami egy kicsit veszélyes volt a pénztárcámra nézve, hiszen én is nagyon szeretek a különböző alkalmakhoz más-más táskát használni. Azonnal kiszúrtam egy Bugatti férfi táskát, ami nagyon praktikusnak tűnt, még ezt is bedobtam a kosárba. Ha már évforduló, akkor végül is saját magamat is meglephetem, nem?