Online nem csak elektronikai eszközöket érdemes vásárolni

Ritkán szoktam az internetről rendelni, mert jobban szeretem először élőben is megnézni azt, amit megveszek. Így én választhatom meg azt, hogy melyik terméket szeretném a sok közül és biztos lehetek abban is, hogy jó minőségűt és sérülésmenteset veszek. Viszont amióta rátaláltam a Prevenció Patikára, én is rászoktam az online vásárlásra. Hogyan lehet ez?

A Prevenció Patika mint ahogy már a nevéből sejthető, az egészség megőrzésével, megelőzésével foglalkozik. Ennek köszönhetően a kínálatuk is nagyon széles körű. Néhány fő kategória, hogy milyen termékek kaphatóak itt: gyógyászat, intim, baba-mama, szépség, vitaminok és ásványi anyagok, életmód, vírusvédelem, dermokozmetikumok.

Az én kedvenc kategóriáim a vitaminok, dermokozmetikumok, szépség és életmódon belül található termékek. Ezek közül szinte minden hónapban szoktam vásárolni. Vitaminokra folyamatosan szükség van, a dermokozmetikumok között számos ismertebb márka termékei megtalálhatóak (Vichy, CeraVe, Bioderma, BABÉ, Uriage) , a szépségen belül kaphatóak ajakápolók, dezodorok, arcápolás, férfikozmetikumon. Az életmód kategórián belül pedig nagyon hasznos és jó dolgok találhatóak: dohányzásról leszokást segítő és elhízás elleni szerek, illóolajok, sport, gyümölcslevek, gyógy- és élvezeti teák. Már csak ebből is látható, hogy milyen sokszínű és hasznos termékeket kínálnak.

Ami pedig szintén tetszik, az a szállításuk. 12.000Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenessé válik. Mivel több fontos dolgot is szoktam egyszerre vásárolni, így általában mindig térítésmentesen kapom kézhez a termékeimet. A GLS csomagpontoknak köszönhetően pedig még csak nem is kell otthon várnom a futárt, hanem amikor ráérek, akkor veszem át a csomagomat. Ha tehetem én mindig a csomagpontos lehetőséget választom, hiszen sokkal egyszerűbb a mindennapjaimba beilleszteni, mint azt, hogy várjam a futárt. Így a saját időbeosztásom szerint tudok haladni, és amikor van egy üres járat, akkor elintézem ezeket a tennivalókat, mint pl. a csomag átvétel. Amennyiben helyszíni átvételt szeretnél az üzletben, akkor arra is van lehetőséged, hiszen Szegeden ezt meg is teheted.

A legelső vásárlásom előtt feliratkoztam a hírlevelükre és ennek köszönhetően már az első vásárlásom is ingyenessé vált. Ugyanis mindenki, aki feliratkozik, ajándékba kap egy ingyenes szállítást. Szerintem ez egy fair ajánlat. És természetesen nem csak ezt kapod, hogyha feliratkozol. Nagyon jó akciók, aktualitások és újdonságok szoktak lenni a Prevenció Patikánál amiről e-mailen mindig tájékoztatnak, így még jobb áron tudom beszerezni a kedvenc termékeimet.

Az egyik barátnőm a baba-mama részlegről is nagyon sok dolgot szokott vásárolni. Az ő elmondása szerint mind nagyon minőségi és jó termék. Ha kíváncsi vagy, miket lehet kapni, itt meg tudod nézni: https://prevenciopatika.hu/67-baba-mama. Kaphatóak kismamáknak, anyukáknak és babáknak való termékek is. Ilyenek például a vitaminok, babaápolási termékek, cumik, cumisüvegek, fogzás könnyítésére hasznos dolgok, mellszívók és még sok más. Így nem csak a felnőttekre gondolnak, hanem már a csöppségekre is.

Így tehát, ha szükséged lenne vitaminokra, arc vagy testápolási termékekre, életmódot segítő, gyógyászati vagy intim termékekre és mindezt kedvező áron szeretnéd beszerezni, akkor a Prevenció Patika oldalán érdemes lehet szétnézni. Nekem már bizonyította a megbízhatóságát, a minőségét és a gyorsaságát így nem is kérdés, hogy még sokáig a vásárlójuk leszek.

Hiszen amit én keresek az pont ez, sőt még a dermokozmetikumok is nagyon jó áron vannak, így azt a kategóriát semmiképp sem érdemes figyelmen kívül hagyni.

És ne feledd, ha baba holmikra van szükséged, akkor is bátran felkeresheted őket: https://prevenciopatika.hu/67-baba-mama.