Kiváló eszköz az útnyilvántartásra

Az elektronikai eszközökkel valahogy mindig bajban voltam. Nem tudom, hogy a közelségemnek köszönhető-e, de gyakran tönkremennek nálunk, pedig esküszöm, hogy rendeltetésszerűen használom őket és próbálok vigyázni rájuk. Sokak szerint ez a boszorkánysággal köthető össze, hogy ilyen hatással vagyok az elektronikára, de én nem hiszek az ilyen dolgokban. Sokkal inkább gyanakszom arra, hogy egyszerűen nem elég minőségi dolgokat választunk, vagy éppen néhány dolgot már csak a kora miatt érdemes lenne időben lecserélni, nem pedig megvárni, amikor egy random pillanatban magától mondja be az unalmast. Mert persze ki lenne felkészülve arra, ha kedvenc turmixa készítése közben megadja magát a mixer, vagy hogy a vendégek krémlevesét nem tudjuk a botmixerrel pürésíteni, mert hirtelen tönkrement? Persze lehet, az lenne a megoldás, ha inkább egy turmixra ruháznánk be, az ugyanis nem is volt eddig sem a házban… A szórakoztató elektronikai eszközöket pedig már inkább nem én kezelem itthon, nehogy abból is baj legyen. Ilyen az én szerencsém ugyanis… Előbb-utóbb minden tönkremegy a kezemben.

Ha van dolog, amihez az elektronikai eszközökön felül nem értek, az minden, ami az autókkal kapcsolatos, főleg, ha a férjem autónyilvántartásáról és a nav gépkocsi fogyasztási norma kalkulátorról van szó, amit a legutóbb is nézegetett a laptopján. Azt tudom, hogy a nav gépkocsi fogyasztási norma nagyon fontos az ő munkájában, de nagyjából itt ki is merül a tudásom a témában. Azért néha mesél nekem erről, szerintem azért, hogy próbáljon okosítani, de azért azt nem állítanám, hogy túlzottan sok infó megmarad az autónyilvántartással kapcsolatban. Annyit tudok például, hogy ez sok cég számára lehet fontos, ahol elszámolásra kerül a közlekedés, vagy akár flotta van. De például egy háziorvos esetében is beszélhetünk az út nyilvántartásának fontosságáról, szóval tényleg sok szakmai területen aktuális ez a dolog. Én nemhogy a szakmámon belül, hanem egyáltalán nem vezetek, szóval számomra a férjem által szerzett információmorzsák és a RoadRecord applikáció létezése inkább egyfajta “egzotikum”, mint hasznosítható, konkrét információ. De ha már csak egy embernek is megérte itt mesélni erről a blogon, akkor már nagyon boldog leszek! Szóval ha általam ismeritek meg a RoadRecord appot, akkor hadd adjak egy virtuális pacsit! A férjem ugyanis a nav gépkocsi fogyasztási normának a roadrecord.hu-n nézett utána, ahol több adatot is megtudhatunk az applikációval kapcsolatosan. Például kiderült számomra, hogy az elszámolásnál nagyon sokat jelent, hogy milyen formában tartjuk nyilván a megtett kilométereket, és hogy az app segítségével nem csupán ezt tudjuk megtenni, hanem még számos funkciót kínál. A dokumentációt jelentősen megkönnyíti, bizonyos folyamatokat automatizálhatunk is az app jóvoltából, ráadásul elektromos autókhoz is használható, ami külön szuper dolog szerintem. Az útnyilvántartó program ráadásul nem kizárólag az appon érhető el, így akinek az kényelmesebb, a böngészőjéből is meg tudja oldani a dolgokat. Ráadásul minden adat a felhőbe kerül, így biztonságosan és könnyen tárolhatók és érhetők el.

Ha cégem lenne vagy alkalmazottként, munkám során szükségem lenne az útnyilvántartásra, biztos vagyok benne, hogy kipróbálnám a RoadRecordot! Ráadásul az oldalon rengeteg segédlet, például a már említett kalkulátor is megtalálható, emellett videós anyagokkal segítik a RoadRecord app megismerését és használatát. Ha felkeltette az érdeklődésed a dolog, szerintem pár kattintást megér a kíváncsiságod!