Elektronikai eszközök és a webes tárhely

Új irodaházba költöztek a testvérem cége, így azt mesélte a testvérem, hogy minden elektronikai felszerelést, eszközt lecserélt a cég és újat vásároltak helyette. Ez teljesen jó, hogy haladnak a korral és a technikai fejlődéssel, hogy minden olyan elektronikai eszközt a munkavállalók rendelkezésére akar bocsájtani, amivel a munkájuk hatékonyabb és a teljesítményük nagyobb lesz. Ezek az elektronikai eszközök, egy iroda felszereltségéhez már alapként számít, hiszen a legtöbb cég számítógép, nyomtató, scannelő, vagy akár egy projektor nélkül már dolgozni, működni sem tud.

De, ami nélkül még biztosan nem tud működni egy cég az az ssd webtárhely, erre a testvérem főnökei nagyon gyorsan rá is jöttek, ezért indítványozták a ssd webtárhely beszerzését. Nagyon megfontolt döntésnek kell lennie, hiszen a webtárhelyen minden múlik, egy jó tárhely mindennel felér, természetesen itt nem a tárhely jósága a lényeg, hanem az, hogy a cég, aki forgalmazza a tárhelye milyen kompetenciákkal bír.
Szerencsére találtak egy remek céget, akik ssd webtárhellyel foglalkoznak, és nem is csak foglalkoznak, hanem professzionális szinten űzik azt. Nem is gondolkodtak sokat, mesélte a testvérem, így meg is rendelték a cége számára ezt a tárhelyet. Kérdeztem a testvéremet, hogy mit is takar ez az ssd webtárhely, és miért olyan jó ez most számukra, hogy megrendelésre került. Azt mondata, hogy egyfelől egy nagyszerű céget találtak, akik nem csak remek szolgáltatást nyújtanak, de ténylegesen értenek is a dolgukhoz, hiszen ez már a honlapjukból kiderült annyira profin megszerkesztett oldal volt, hogy öröm volt rajta az információ szerzés. Másfelől ingyenek próba napokat biztosítanak, ahol tesztelni lehet a megrendelt szolgáltatást, ez is egy olyan dolog, hogy a szolgáltató biztosra veszi, hogy az ő szolgáltatásával nem lesz semmi gond, így a próba után egy hosszabb megrendelést is alá tudnak írni.

Valamint biztonsági mentéseket is végeznek, hogy az adatállomány ténylegesen fellelhető legyen és esetlegesen probléma miatt visszaállítható legyen az eredeti állapotába.
Másik indokuk nem más volt, amikor ennél a cégnél és az általuk nyújtott szolgáltatás mellett döntöttek, hogy hogy ez az ssd webtárhely annyira megbízhatóan, jól működik.

És ami nagyon megtetszett a testvérem főnökségének a céggel kapcsolatban, hogy az érdeklődők számára különböző nagyságú tárhely csomaggal készülnek, és akik nem tudják maguk eldönteni, hogy melyik is lenne a számukra megfelelő, azok számára kis ajánlással is készülnek. Hiszen ki tudja, így kútfőből, hogy mekkora tárhelyre is lenne szüksége még ha a honlapon az is fel van tüntetve, hogy ssd one a legkisebb tárhely csomagjuk, melyben 5 db domain 1 gb ssd tárhely van, majd ezen számok a csomag nagyságával nőnek. Azt kell eldönteni, hogy ténylegesen mekkora GB tárhelyre van szüksége a cégnek. Ezt nem másképpen lehet, mint hogy a jellemzést elolvassa és akkor bővebb információt megtud, hogy kisebb vagy nagyobb vállalkozások számára ajánlott az adott csomag. Nagyon könnyen tudtak ezzel a kis segítséggel dönteni, és ami jó, hogy ha éppen leállás lenne, akkor is igyekeznek a nap 24 órájában orvosolni a problémát. A biztonsági mentések, melyeket tartalmaz a szerződés, arra is biztosíték, hogy ténylegesen minden adat fellelhető lesz, semmi nem fog elveszni. Ilyen céggel nagyon könnyű jó kapcsolatot ápolni, amely mindvégig arra törekszik, hogy a megrendelőik kedvére tegyen.