Ha dagasztógép kell a pizzériádba, keresd az rdealert!

Különböző elektronikai eszközökre manapság az életnek minden területén szükségünk van. Ott vannak a munkában. Sokak szabadidős tevékenységeiben, kikapcsolódásában. A mindennapi élet szükségletei között. Szóval tulajdonképpen mindenhol. Éppen ezért gondolom egyáltalán nem meglepő az a tény, hogy egy főként pizzát árusító vendéglátóipari egységbe is bőven kellenek elektronikához kapcsolódó eszközök a pénztárgéptől a pizzakemencén át a dagasztógépig. A mi éttermünkben nemrég elkezdett haldokolni a dagasztó, ez pedig felhívta a figyelmünket arra, hogy hamarosan új gépre lesz szükségünk. Az egyik szintén vendéglátóiparban utazó ismerősünk ajánlotta, hogy ha valóban jó minőségű, hatékony és sokáig megbízhatóan működő eszközt vennénk, keressük föl a Dagasztógép | Dealer – Gastro & Ice Dealer weboldalt.

Mivel az ilyen dolgokban abszolút adok a szavára, hamarosan rá is lestem az oldalra.

Dagasztógép | Dealer – Gastro & Ice Dealer

A Dagasztógép | Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalon különböző dagasztógépek közül válogathatunk. A termékek pontos leírásának hála pedig gyorsan és egyszerűen győződhetünk meg arról, nekünk való-e az adott gép.

A leírások tartalmaznak olyan adatokat, mint a fogyasztás, vagy az, hogy hány sebességi fokozata van az adott gépnek. Megtudható belőlük, hogy használat szempontjából kiknek ajánlott (pl. pizzériák, kisebb pékségek, családok stb.). Illetve természetesen tartalmazzák az összes fontos műszaki információt, amit egy dagasztógép vásárlása előtt tudni kell.

Az rdealer oldalán nem csak dagasztógépeket vásárolhatunk

Az rdealer nem csak vendéglátóipari és családi használatra ajánlott dagasztógépeket forgalmaz. Hanem mindenféle kis- és nagykereskedelemben használható, elsősorban vendéglátóipari egységek igényeinek kiszolgálására alkalmas konyhai gépet is.

Termékkínálatukban találhatunk csomagoláshoz használható eszközöket. Válogathatunk előkészítő gépek közül. Vásárolhatunk fagylaltkészítéshez használható masinákat. Találunk húsipari termékeket. Hűtéshez és fagyasztáshoz kapcsolódó elektronikai cikkeket. Italkészítőket. Mosogatógépeket. Valamint természetesen sütéshez és főzéshez használható gépeket is. Továbbá beszerezhetünk olyan vendéglátóiparban igencsak fontos kiegészítőket is, mint a különböző méretű és formájú rozsdamentes edények, vagy állányok.

A rdealer kiváló minőségű, olasz gyártmányú elektronikai eszközöket forgalmaz. Ezek között hasznát és új gépek egyaránt találhatók. Áraik mind a használt, mind az új gépekre vonatkozóan abszolút reálisak.

Az általa eladott termékekre a cég garanciát is vállal. Ennek pontos feltételeit és időtartamát az új és a használt gépekre vonatkozóan is megtalálhatjuk weboldalukon.

A gépek értékesítése mellett az rdealer akkor is tud segíteni, ha problémát okoz a szállítás. Ehhez viszont mindenképpen fel kell venni velük a kapcsolatot.

Egyes gyártókkal és termékekkel is megismerkedhetsz

Az rdealer weboldala tehát a legjobban olyan helyzetekben jöhet, ha éppen valamilyen vendéglátóiparban (is) használható gépre (pl. dagasztógépre – Dagasztógép | Dealer – Gastro & Ice Dealer) lenne szükségünk. Emellett azonban hasznos oldal akkor is, ha tájékozódni szeretnénk különböző gyártókról vagy termékekről is. Ugyanis az oldalon blog is található, ahol főleg vendéglátóipari gépek szempontjából fontos gyártók ismertetését és termékek ajánlását olvashatjuk el. De találunk olyan hasznos írásokat is, mint az, amelyik abban segít, milyen szempontokat vegyünk figyelembe akkor, ha ipari szintű mosogatógépet vásárolnánk.

Összességében tehát az rdealer nagyon hasznos weboldal mindenkinek, aki vendéglátóipari egységet üzemeltet, vagy ilyesmit tervez. Ajánlom, hogy keresd fel oldalukat, ha érdekel a téma!