Szemránckrémet rendeltem a telefonommal

Az utóbbi 1-2 évben felértékelődött az elektronikai eszközök szerepe. Nem csupán a COVID-19 okozta ezt a változást, hiszen előtte is megkezdődött egy intenzív digitalizáció, de a pandémia által kénytelen volt az is váltani, aki nem szeretett volna még korábban. Digitális oktatás, home office munkák, kapcsolattartás a távol lévő szeretteinkkel… ez mind-mind a technikai eszközök fejlettségének köszönhető, aminek én kifejezetten örülök.

Az elektronikai eszközök a vásárlásban is változást generáltak. A webshopok egyre népszerűbbek, és azt kell mondjam, az egyik legnagyobb rajongójukat üdvözölhetitek személyemben. Amióta okostelefonom van, azóta minden lehetséges dolgot ennek segítségével rendelek, hiszen kényelmesebb, mint boltba mászkálni. Nem csak a vírus miatt biztonságosabb, hanem rengeteg időt és energiát is spórolok vele. Ha meg akarok venni egy kenyérpirítót, akkor személyesen legalább 2-3 órát rá kell szánnom, mert ennyi idő szükséges ahhoz, hogy a boltot megjárjam. Ugyanez online 20 perc, és akkor még válogattam is.

Nem választottam más módszert akkor sem, amikor a szemem alatti táskákat akartam megszüntetni. A kozmetikus módszerei nem segítettek, a barátnők nem tudtak hatékony tanácsot adni, így nem maradt más, mint a szeretett okostelefon, amivel beleáshattam magam a témába. Az interneten cikkek és termékek tömkelege található, de alaposnak kellett lennem, hogy valóban megtaláljam a megfelelőt.
A böngészés közben sok-sok haszontalan találatot követően rábukkantam az instantense.hu oldalára.

Ezen a weboldalon egy különleges krémet, a Laumar InstanTENSE szérumot mutatják be. Már első ránézésre is más, mint a hagyományos krémek: azonnali hatást ígér, melynek lehetségességét kellő eszközökkel, számos információval alá is támasztja.

Az instantense.hu-n található InstanTENSE krém egy klinikailag tesztelt bőrfeszesítő szérum, melyben agyagásványok, (bo)tulinum (tox)in hatású Argirelox™ peptidek, növényi kivonatot tartalmazó Bioskinup™ és Eyeseryl® peptidek valamint hialuronsav együttesen fejtik ki hatásukat.
Ezek az összetevők feszesítik a bőrt, halványítják a szem alatti karikákat, és a táskák ellen is felveszik a küzdelmet.

A termék összetételének leírása mellett számomra nagyon hasznos volt a blogjuk. Rengeteg kérdésemre kaptam választ a cikkeikből, tetszett, hogy végre nem egy értelmetlen, buta bulvár oldalt olvasgathatok.
A cikkek könnyed hangvételűek, az egyszerű ember számára is érthetőek, ám mégis nagyon sok szakmai információt tartalmaznak, mely által a bőr öregedése már nem is tűnik olyan nagy misztikumnak.

Bár az InstanTENSE hatását a korábban említett klinikai tesztek is igazolják, ám nekem még ettől is meggyőzőbb volt az a rengeteg valós vélemény és fotó, melyet az instantense.hu oldalon találunk.
Az előtte-utána képek, a valódi vélemények és a hatást demonstráló videó számomra egyértelmű bizonyíték volt. A szem körül megjelent szarkalábakat, ráncokat egy az egyben képes eltüntetni.

Ez a varázslatos hatás 3-5 perc alatt kialakul a felkenést követően. Időtartama 6-10 óra, attól függően, hogy milyen típusú a bőrünk. Természetesen nem csak alkalomszerűen, hanem állandó jelleggel is lehetséges alkalmazni az InstanTENSE krémet, és ekkor a hatása sem csupán a maximum 10 órás időtartamra korlátozódik. Ha minden nap használjuk, akkor számíthatunk rá, hogy a meglévő ráncaink csökkenni fognak, továbbá segít megelőzni az újabb bőrhibák kialakulását.

Természetesen az instantense.hu-ról tudunk online rendelni. A krémet futárszolgálat hozza házhoz a rendelést követő 1-2 munkanapon belül.

A rendelési felület nagyon egyszerűen kezelhető. Látszik, hogy a weblap igényesen van megszerkesztve, hozzáértő ember készítette. Továbbá pluszpont az instantense.hu-nak, hogy telefonról is nagyon jól működik a weblap, nem nehezebb kezelni, mint laptopról.
Az is remek, hogy a kártyás fizetés adott, mint lehetőség, így még a futár érkezésekor sem kell majd a pénzzel bajlódni.

Apropó, pénz! Amennyiben valaki kételkedne, hezitálna az InstanTENSE krémet illetően, nem szükséges. A forgalmazó 100%-os pénzvisszafizetési garanciát kínál, így semmi rizikó nincs abban, ha megvásároljuk. Amennyiben nem lennénk elégedettek, 30 napunk van visszaküldeni a krémet. Az egyetlen kitétel, hogy egy meghatározott mennyiségnél kevesebb nem lehet a tubusban.

Azért remélem, hogy nem lesz szükségem erre a garanciára, de nem bánom, hogy van, hiszen ad egy fajta biztonságot, hogy nem lutrira vásárolok meg valamit.

A rendelésem leadtam, így már csak várnom kellett. A visszaigazoló e-mail rendben, időben megérkezett, és minden részletet tartalmazott a szállítást illetően. Számomra ez pozitív jel, sokat elárul a cégről, a megbízhatóságukat remekül tükrözi.

A szállítás rendben volt, minden az előzetesen ígértek szerint történt. A futár a megadott időben, épségben kihozta a csomagom, amelyet olyan izgatottan bontottam fel, mintha újra gyermek lennék a karácsonyi ajándékkal a kezemben.

Eljött az idő, kipróbálom a krémet! Szerencsére már nem kellett sokat agyalnom, ugyanis az instantense.hu oldalon minden le van írva a használattal kapcsolatban.

instantense.hu


Az első lépés mindig az, hogy eltávolítsuk a szemünk környékéről, arcunkról a sminket, izzadtságot. Fontos, hogy olaj tartalmú termékeket, lemosókat nem szabad a Lalumar InstanTENSE krémmel együtt alkalmazni, ugyanis azok csökkenthetik a hatását.
Én az előírások szerint megtisztítottam az arcom, és kezdődhetett a krém felvitele. Nem kell belőle sok, mindössze 1-1 apró pöttyöcskét kell a szemünk alá helyezni, majd alaposan eldolgozni. Hihetetlen, de ennyi valóban elegendő! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem is érdemes az előírtnál többet alkalmazni.
Nem leszünk ilyenkor “simábbak”, ugyanis a felesleg, melyet a bőrünk nem képes beszívni azonnal, fehéres porként megjelenik a szemünk környékén. Aggodalomra nincs ok, ugyanis egy mozdulattal letörölhetjük, és problémát sem okoz, ám felesleges egy ilyen csodaszert elpazarolni ilyen buta módon.

Felkentem a krémet, és vártam. Szerencsére nem sokat, hiszen 3-5 perc a hatóideje, ami gyorsan eltelik. Addig nem néztem tükörbe, amíg várakoztam, de amikor megpillantottam magam, le voltam nyűgözve! Egyszerűen csodálatos volt, hogy mennyire kisimult a bőröm, a karika eltűnt a szemem alól… szó szerint 15 évet fiatalodtam. Zseniális szert rendeltem, kezet csókolnék annak, aki ezt feltalálta!

Elhatároztam, hogy innentől kezdve folyamatosan fogom használni. Örökre búcsút intek a ráncoknak, karikáknak, táskáknak!
Mivel a Laumar InstanTENSE krém egy csoda, eldöntöttem, hogy másokkal is megosztom, így csináltam néhány bejegyzést a Facebookra és az Instagramra, hogy mások is tisztában legyenek, mi a megoldás az öregedés jeleinek eltüntetésére.
Emellett a blogjukat is előszeretettel olvasom továbbra is, ezeket a cikkeket is gyakran külön el egy-egy ismerősnek, hiszen tudom, hogy minden nő arra vágyik, hogy ne fogjon a külsején az idő vasfoga.

Azóta sok-sok barátnőm kezdte el használni az InstanTENSE krémet, és nem találkoztam olyannal, akinek ne vált volna be és ne használná azóta rendszeresen.
Mindenki áldásnak tekinti, amit nem is csodálok, ugyanis az InstanTENSE a leghatékonyabb krém, amit csak megalkothattak.

Gondoljunk csak bele, mennyire jó, hogy egy okostelefon és az internet segítségével már mindenre kapunk megoldást! Remélem egyszer ezekhez akár kutatás nélkül is hozzáférhetünk majd, addig is én itt vagyok, és terjesztem ezt az áldásos hírt az ismerőseim között.