Csillagos ötös élmény volt a cipővásárlás

Jó pár éve még elképzelni sem tudtam, hogy én valaha az internetről fogok vásárolni. Aztán mikor először, egy asztali számítógépen keresztül vettem valamit. Már nem emlékszem pontosan, hogy mi is volt az, csak arra, hogy reszkettem, hogy el ne tűnjön az összes pénz a számlámról. Régi idők…

Aztán jöttek a tabletek és az okos telefonok, ma pedig már pillanatok alatt megtalálom és meg is rendelem a netről, ami kell. Persze fontos az is, hogy a webshop minden felületen könnyen kezelhető legyen. Hisz nincs idegesítőbb annál, minthogy kiválasztok valamit, aztán a képernyőn nem látszik, nem tudom kijavítani, csak nyomogatom a telefont, de nem történik semmi. Jártam már így nem egyszer. Ezért különösen figyelek arra, hogy ahonnan vásárolok, azt a felületet élmény legyen kezelni mobilon, tableten és persze laptopon is.

Ma már bátrabban vásárolok a neten, hisz egyre biztonságosabb. Még a bankkártyám adatait megjegyeztettem a telefonommal, így tényleg elég csak egy kattintás, és már várhatom is a futárt.

Cipőt is már csak a netről veszek. Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu – megtaláltam azt az oldalt, ahol a legjobbakat találom. A cipomarket.hu oldalról van szó, hisz itt találtam meg azokat a márkákat, melyeket a legjobban szeretek. Nem kell időt fordítanom arra, hogy elmegyek egy cipőboltba nézelődni, próbálgatni. Elég csak lemérni a lábam hosszát és már indulhat is a böngészés. Ami tényleg egy csillagos ötös felhasználói élmény. Jó, persze, néha én is elkalandozok és aztán csak azt veszem észre, hogy már egy óra eltelt. De valahogy annyira klasszak a cipomarket.hu cipői, papucsai, bakancsai és persze a táskái is, hogy egyszerűen képtelen vagyok bezárni az ablakot. Mert itt aztán tényleg van minden.

Meg se tudnám mondani, hogy hány márka legjobb termékeit forgalmazzák és a méretekből sem szokott hiány lenni. Vagy legalábbis velem még nem fordult elő, hogy olyan cipőt találtam volna, ami nem volt a méretemben. Pedig nem szokványos méretű a lábam, lévén, hogy 40-es. De aki akar, szűrhet méretre is, így csak azokat a lábbeliket látja a cipomarket.hu oldalon, melyek az ő méretében biztosan kaphatók.

Aztán itt vannak a nagy gyengéim, a táskák, amiből szintén a kedvenc márkáim legszuperebb termékei közül válogathatok. Mintás, színes, vidám kavalkád az egész, nagyon nagy önuralom kell ám ide. Vagyis ha jobban belegondolok, akkor nem is, hisz elég csak az akciós fülre kattintatni és máris csak azokat a termékeket látjuk, melyek 60-70 százalék árkedvezménnyel kaphatók. Ilyen árzuhanásnál pedig már nem is kell önuralom, hisz kár lenne ennyiért otthagyni bármit is.

A cipomarket.hu oldalt még azért is szeretem, mert nem terhelik a vásárlóra a szállítási költséget, egységesen ezer forint a futár díja, és ha több, azt ők állják. Egészen 60 ezer forintig, efelett ugyanis teljesen ingyenes a szállítás. Ami nem mellesleg még gyors is, volt már, hogy másnap este már az új cipőmben mentem vacsorázni. Ami persze mindig tökéletes méretű. Hisz aki jól leméri a lábát, annak a márkák szerint közzétett mérettáblázat pontos méretet ad. Így nagyon kicsi az esélye annak, hogy végül nem lesz jó a méret.