Neten találtam elektromos fogkefét és addiktológust is

Sokszor rendelek az interneten, és egyre többet úgy, hogy az elektronikus eszközöket az üzletben megnézem, majd neten megrendelem. Sokkal könnyebb ez így nekem, hiszen nem kell azzal bajlódnom, hogy hogyan is tudom hazaszállítani őket. Nem kell egy egy nagyobb darabnál, értve itt a hűtőt vagy a mosógépet, azzal bajlódnom, hogy valakit találjak, aki hazaszállítja nekem, vagy busás szállítási költséget fizetni, hanem házhoz hozza a futár a termékeket. Így jártam el a hajszárítómmal és a fogkefémmel is. Annyira könnyű megrendelni mindent és csak arra várni, hogy megérkezzen a csomag. Egy ilyen rendelés alkalmával, amikor éppen az internetet bújtam, akkor jött szembe egy nagyszerű oldal, amit a barátnőmnek át is linkeltem.

Sajnos számára ez nagyon is aktuális volt, hiszen a családjában most kifejezetten az a téma, hogy az apját hogyan is tudnák jobb útra téríteni, mert amin most jár nem nevezhető éppen tűrhetőnek. Nagyon szereti az alkoholt és annak bódító hatását, de a helyzet már annyira felfokozódott, hogy a család és a család kasszájának rovására is ment. Arról már nem is beszélve, hogy a túlzott alkoholfogyasztás miatt, az egészségi állapota is romlani kezdett. Ez már tarthatatlannak bizonyult, és a család nagyon szorgalmazza azt, hogy szakember segítsen kilábalni neki, ebből az állapotból, mert ez hosszú távon tragikus következményekkel záródhat. Amit pedig találtam oldalt az a barátnőméknek teljes mértékben megfelelne, hiszen egy olyan különleges helyről beszélek, amelyben nem művi környezetben tudnak a szenvedélybetegek gyógyulni.

Addiktológiai konzultánsok | Addiktológus magánrendelés található az intézmény által nyújtott szolgáltatások között, mégpedig olyan formában, hogy páciensek ott tudnak lakni is az intézményben. Azért intézményként tekintenek erre a bentlakásos kezelésre, mert nem egy kórház és a kórháznak mindenfajta idegen környezetétől mentesek. Szinte olyan, mintha a szenvedélybetegek otthon tudnának gyógyulni, tényleg annyira családiasnak tűnik az intézmény. Erre is törekednek a szakemberek, akik a betegekkel dolgoznak. Addiktológiai konzultánsok | Addiktológus magánrendelés célzottan koncentrál a problémára és annak mélyebben gyökerező okaira. Az intézmény sokat ad a családi támogatásra is, hiszen a családi háttér biztatása, mindenképpen biztos pontot tud jelenti ebben a nehéz helyzetben.

Az addiktológiai szolgáltatása az intézménynek igen kifinomult és magas iskolát képvisel, ahogy én is és a barátnőm is utánuk olvasott, nagyon profi személyzetről van szó, akik mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a hozzájuk érkezők minél előbb gyógyultan távozzanak. A barátnőm meg is nézte az általam ajánlott oldalt és neki is annyira szimpatikus volt az intézmény hitvallása, hogy rögvest egyeztetett is egy addiktológiai konzultációt, úgy hogy a családtagok is részt vesznek az első megbeszélésen, hogy mindenki tisztában legyen a helyzettel és az előttük álló nehéz feladatokkal, és azzal, hogy hogyan is tudnak az apjuk segítségére lenni.

Addiktológiai konzultánsok | Addiktológus magánrendelésen részt is vettek nem volt könnyű de minden pillanata meg fogja érni, hogy az apjuk a lehető legjobb állapotban tudjon kilábalni ebből a kicsit sem hálás helyzetből, és talán az alkohol elhagyásával a családi béke is helyre fog állni, és minden mehet tovább a jó kerékvágásban, immár alkohol nélkül. Nagy reményekkel telve álltak neki a kezelésnek, de minden bizodalmuk és erejük abban van, hogy az alkoholt el tudja hagyni az apja, és ne függjön ténylegesen tőle, teljes mértékben szabad tudjon lenni.