Telefonszervíz, avagy minden, ami elektronika

Az elektronikai dolgokban mindig szerettem segítséget kérni. Az az igazság, hogy nem vagyok teljesen analfabéta benne, de azért nem ehhez értek a legjobban a világ dolgai közül. Most már jó pár éve ezeket a dolgokat – mint telefon szervizelés, kijelző csere, akkumulátor csere – szépen átadom a férjemnek.

A múltkor pedig valahogy ezen a vonalon keresztül kezdtünk egy beszélgetést vele a telefonokról, szervizelésről és hasonlókról.

Egészen pontosan onnan indultunk, hogy a testvérem nagy Apple fanatikus, így nyilván Apple a mobilja, a tabletje, és ami még az lehet. Viszont pár hete valami baja lett a telefonjában az akkumulátornak, ráadásul már a garancia sem volt rá jó. Persze ő egyből új telefonokat kezdett nézegetni. Erre mondta a férjem, hogy ő azért megpróbálta volna elvinni például az LCDFIX-be, mert ott foglalkoznak ilyesmivel. Apple gyorsszerviz garancián túl – kijelző csere, akkumulátor csere, szóval elég teljes körű a dolog. Én is jobban hiszek abban, hogy, amit még meg lehet szerelni, azt nem cserélem le.

Apple gyorsszerviz garancián túl - kijelző csere, akkumulátor csere

A beszélgetésünk után megnéztem én is az LCDFIX oldalát és arra jutottam, hogy nagyon szimpatikus üzlet, hiába nem voltam még ott személyesen. Miután ez egy márkafüggetlen gyorsszervíz, így van lehetőség többféle telefonnal is hozzájuk fordulni. Az Apple gyorsszerviz garancián túl – kijelző csere, akkumulátor csere szolgáltatásuk mellett más készüléket is nyugodtan be lehet hozzájuk vinni és ők segítenek benne, hogy újra gyorsan visszakapjuk a telefonunkat. Ez egy elég elengedhetetlen dolog a mai világban, hiszen ebben a kis készülékben van már szinte minden. Nekem legalábbis benne vannak a határidős munkáim, a fontos megbeszéléseim, illetve ezen keresztül kommunikálok mindenkivel a munkám során és pontosan tudom, hogy ez nem egy egyedi eset, mivel a legtöbben már így dolgoznak, vagy ha nem, akkor is fontos, hogy elérje őket a család vagy bárki más. Azt írják, hogy egy ilyen folyamat általában csupán 1 órát vesz igénybe, így aztán tényleg nagyon megéri őket választani, ha gyors megoldást szeretnénk.

Az Apple gyorsszerviz garancián túl – kijelző csere, akkumulátor csere például nagyon jó lett volna a testvéremnek pár hete, hiszen ha tudta volna, hogy az LCDFIX-ben ez milyen gyorsan zajlik, akkor valószínűleg kocsiba pattan és elszalad hozzájuk.

Szerencsére most már ennyivel okosabbak vagyunk, hogy ha Apple gyorsszervizre van szükségünk a garancián túl, akkor tudjuk hol érdemes először szétnézni.

De, ha esetleg a telefonunknak nincsen semmi baja, akkor is érdemes lehet benézni a boltba, hiszen vannak fóliák is, vagy ha nem szívesen mozdulunk ki, akkor rendelhetünk is tőlük.

A gyorsszervíz mellett pedig régi készülékeinket is felvásárolják akár. Valamint, ha nem szeretnénk új telefont, választhatunk náluk egy felújított darabot. Tulajdonképpen a szolgáltatásuk sokszínű, pont emiatt lehetnek hasznosak bárki számára. Manapság már mindannyian kerülünk olyan helyzetbe, hogy villámgyorsan szükségünk van egy akkumulátor cserére, vagy egy másik telefonra, ami nem kell, hogy teljesen új legyen. Azt pedig ki is hagytam, hogy mi magunk dönthetjük el milyen alkatrészek kerüljenek a telefonunkba. Persze, ha értünk is hozzá. Én valószínűleg ebben is segítségre szorulnék, hiszen nem ez a szakterületem, ahogy említettem már.

Szóval olyan is van, amikor a férjemmel ehhez hasonló dolgokról beszélgetünk, és bár remek a felismerés, hogy milyen hasznos hely az LCDFIX, de az elektronikát szerintem továbbra is a kedves férjemre hagyom majd.