Lakásbiztosítás összehasonlítás egyszerűen, online

Az elektronikus eszközök térhódításával egyre több minden került az online térbe. Amit lehet, azt online intézek a telefonomról. Mindent, amit csak lehet már mobiltelefonra is optimalizáltak, hiszen az mindig nálunk van.

A mobilomon vásárolok, hivatalos ügyeket intézek, amit csak lehet kényelmesen, akár út közben is elintézek.

Ha valami kicsit bonyolultabb és nem elég hozzá a kis képernyő, akkor laptopról intézem el.

A lakásbiztosítás összehasonlítás okozott egy kis gondot nekem nem is olyan régen, mert nem sikerült olyan hatékonyan a keresés és a hasonlítás, mint azt szerettem volna.

A lakásbiztosítások elemei sokszor egészen különbözőek, ahogyan az is, hogy mire mennyit fizetnek, attól is függ, mekkora a lakás értéke, milyen bútorok , eszközök vannak benne. Nem egyszerű a dolog.

Lakásbiztosítás összehasonlítás
Lakásbiztosítás összehasonlítás

Bármennyire is önállónak tartom magamat a legtöbb dologban, kifogott rajtam a biztosítás.

Azért szerettem volna váltani, mert ugyan volt egy nagyon jó biztosításom, de a múltkor szóba került a munkatársaimmal, hogy ki mennyit fizet. A lakásbiztosítás összehasonlítás során pedig kiderült, hogy ár-érték arányban az egyik legrosszabb biztosításom van. Mivel közeledett a forduló, amikor válthatok, elkezdtem nézelődni, de egyedül nem mentem sokra, nem találtam a megfelelőt, amivel überelhetném a már meglevőt.

Rá is kérdeztem az egyik kollégámnál, hogy ő hol kötötte azt a biztosítást, ami van neki, és Ő adta meg a pannonsafe elérhetőségét.

A pannonsafe az online kalkulátorával és a 20 éves tapasztalatával, a felhasználóbarát honlap kialakítással nagyon megkönnyítette a dolgomat.

A lakásbiztosítás összehasonlítás így gyerekjáték volt. El tudtam végezni a szükséges kalkulációkat és kiderült, hogy több olyan lehetőség is van, amikkel lefaraghatok a költségeimből, de ugyanazt a szolgáltatást kapom, csak mástól.

A pannonsafe tehát segített abban, hogy egy sokkal jobb biztosítást köthessek, csak másnál.

Néha megéri felkeresni őket, mert ahogyan az évek múlnak, nem biztos, hogy az a biztosítás marad a legjobb, amit mi kötöttünk, esetleg vettünk olyan plusz dolgokat, amik miatt érdemes lenne váltani.

Én is csak későn tudtam meg, hogy nagyon rossz a biztosításom, hogy sokkal többet fizetek, mint máshol kellene. De legalább megtudtam, és a pannonsafe segítségével egy sokkal jobb ajánlatra váltottam.