Csináltattam egy pólót a zenekedvelő testvéremnek

A húgom nagyon szeret zenét hallgatni. Jó, tudom, hogy ezzel az emberek többsége így van, de ő tényleg nem bír meglenni zene nélkül. Reggel amint felkel, az az első dolga, hogy bekapcsolja valamelyik zene csatornát, este, ha hazaér, még mielőtt bármit csinálna, elindít valamilyen zenét. Gyakorlatilag alig van olyan, hogy ne hallgatna zenét: ha megy valahova, ha főz, ha fürdik, ha takarít, mindig szól valahonnan valamilyen zene. Éppen ezért most vett is egy új hangrendszert egyébként, ami tényleg nagyon jól szól, szép tiszta a hangzása.

Igazából, ha bárkit megkérdeznénk, hogy mit tudna mondani a testvéremről, az egészen biztos, hogy első helyen azt mondanák, hogy állandóan zenét hallgat. De nincs ebben semmi rossz, ha szüksége van folyamatos ingerre, hát legyen.

Hamarosan itt a születésnapja, és szereti az ötletes és egyedi ajándékokat is, éppen ezért arra gondoltam, hogy meglepném egy egyedi pólóval. Sajnos én ilyet egyedül nem tudok csinálni, ezért néztem ki a lolmarkt.hu/egyedi-polo weboldalt, mert ők foglalkoznak ilyennel, ráadásul a megfelelő technikájuk is meg van hozzá. Mindenképpen pólónyomtatásban gondolkoztam, mert ugyan meg is festhettem volna akár, de úgy gondoltam, hogy a nyomtatással készített póló sokkal tartósabb.

Bár ahogy mondtam is, egyedi, saját mintában gondolkoztam, de azért megnéztem a LOLmarkt saját mintáinak a kínálatát. Bár zenei témájú pólót nem találtam, de állatos kategória szerencsére volt. Azt tudni kell, hogy imádja az állatokat, különösen a kutyákat, úgyhogy nem is volt kérdés, hogy nem egy, hanem két pólót is fogok neki venni. A kutyás póló mintáján nem kellett gondolkodnom, mert a kész minták között találtam egy nagyon aranyosat, ezzel a felirattal: “A kutyám megette a leckémet.”, és még egy kedves kis kutya is rákerült a felirat mellé. Bár már nem jár iskolába, de régebben ez egyfajta poén volt nálunk, amíg nem volt kutyánk.

Az egyedi pólót még tervezgetem, mert szeretném, hogy valóban egyedi és különleges legyen, éppen ezért én is szeretném kitalálni mi legyen rajta, bár nem kizárt, hogy majd a felirathoz szükséges betűtípus kiválasztásában ki fogom kérni a LOLmarkt véleményét is.

A lolmarkt.hu/egyedi-polo oldalon egyébként szerintem érdemes körülnézni, ha valaki nyomtatott pólót szeretne, mert nagyon sokféle mintával találkoztam, és nem csak fehér színű pólóra lehet mintákat kérni. A többi ilyen céghez viszonyítva szerintem jóval több szín közül lehet választani: van például sárga, narancssárga, rózsaszín, a kéknek különféle árnyalatai is.

Egyedi póló megrendelésekor annyi a különbség – a kész mintás pólók megrendelésével szemben -, hogy értelemszerűen ezeket nem lehet megrendelni úgy a weboldalon. Ha ilyen igény van, akkor fel kell venni a kapcsolatot velük e-mailben, elküldeni a mintát, amit szeretnénk, ha rákerülne a pólóra. De akár, ha van a közelben üzletük – mert több is van az országban -, oda is érdemes lehet bemenni, de akár még telefonon is lehet velük egyeztetni. Viszont, ahogy néztem, árban nincs különbség a kétféle póló között,. de persze az egyedi pólókkal kapcsolatban konkrét összeget csak úgy tudnak mondani, ha ismerik már a mintát és annak a méretét is. Elküldtem a szüleimnek is ezt a linket: lolmarkt.hu/egyedi-polo, hátha szükségük lesz rá egy munkahelyi csapatépítő miatt esetleg.

Nekem pedig szerencsére még van időm a testvérem születésnapjáig, de jobb időben mindent elkezdeni – főleg, ha nem lesz jó a minta, amit elterveztem -, úgyhogy írok is egy e-mailt a LOLmarkt-nak.