Uncategorized

Már a szüleim is okos telefonoznak

Nagyon vicces, ahogy anyukám és apukám is folyamatosan nyomkodják az okos telefonjukat, nézegetik rajta a közösségi média oldalakat, olvasgatják a cikkeket és nézik a vicces videókat, azonban amikor valami komolyabbat kellene csinálni, például megírni és elküldeni egy emailt, akkor az akkor sem megy nekik, ha már négyszer megmutattam.

Apukám minimálisan néha használja az Excel táblázatot a munkájához, de hát nagyon nehezen tudta megtanulni. Nem is igazán használja másra a laptopját, mint a minimális táblázatkezeléshez, 1-2 Word doksi megírásához, vagy esetleg egy-két oldal használatához.

Anyukám egyáltalán nem számítógépezik, pedig anno elkérte a régi laptopom, ami azóta ott áll, mint porfogó. Talán egyszer, ha bekapcsolta, de nem nagyon használja. Nem értem, hogy miért, mikor sokkal könnyebb lenne azon nézelődnie a neten, képeket nézni, esetleg beszélgetni a barátaival, kollégáival, testvéreivel. Ő inkább addig nyomkodja a telefonját, míg az le nem merül, de még azt se nagyon tudja úgy használni, ahogy kellene.

Én szeretem az ilyen kütyüket, bár nem használok se tabletet, se fél milliós laptopot, nincs okos tévém, amin internetezni lehet, stb. Egy dolog van, amire nemrég beinvesztáltam, az pedig egy okos óra. Nagyon megtetszett, már régóta szemeztem vele, végül úgy döntöttem, hogy veszek egyet magamnak, meglepem magam vele.

Szóval én se viszem túlzásba, de én hamarabb megtanulom kezelni ezeket, ilyen az én generációm. 🙂

Már a szüleim is okos telefonoznak bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva